sabinefoto

Alla inlägg den 28 mars 2014

Av Sabine - 28 mars 2014 10:39

Igår följde jag med mamma och hennes kille ut och lyssnade efter en speciell uggla. De hade hört den förut och ville nu försöka klura ut vad för uggla det är och var den befinner sig. Mammas kille trodde att det kunde vara antingen en Berguv, Lappuggla eller en Slaguggla. Det var nog ingen Lappuggla och det lutar mest mot att de kanske var en Berguv men det var svårt. Det kan ha varit två olika ugglor där för vi hörde två olika ljud tror vi. Vi hörde även en pärluggla som lät konstant. När jag stod där och lyssnade på ugglorna kände jag hur mycket jag älskar naturen, den är fantastisk!

Tänk dig att du står mitt ute i skogen. Det är kolsvart, det enda du ser är de svarta konturerna av träden, den lysande snön och tillsist det som tar andan ur dig och som får dig att glömma allt annat. Den otroligt vackra och mäktiga himmlen full av stjärnor. Du drar in ett djupt andetag och känner den friska doften av skog. Förutom de ljud som hör till skogen är det tyst. Tillsist hör du ugglans mäktiga hoande bli ett med naturen.

    


Av Sabine - 28 mars 2014 09:39

Har varit mycket annat veckan därför har jag inte hunnit blogga plus att jag har varit riktigt trött hela dagarna. Väldigt jobbigt men jag antar att det beror på förkylningen. Men jag kan berätta lite kort vad jag gjort i veckan.

Bland annat såg jag klart säsong 4 av Pretty little liars i tisdags och nu väntar jag spänt på säsong 5!

I onsdags gjorde min grupp i akvaristik klart vårat akvarium så när våra fiskar anländer nästa vecka är det bara för dem att flytta in. Myste även med djurhusets råttungar och vad man saknar att ha råttor. Jag var även en sväng till stan och köpte lite scrapbooking saker och köpte mig även en snygg kläning från gina.

I torsdags blev det traktor-körning på förmiddagen då jag körde balar. Gick faktiskt bra trots att den traktorn var lite svår och roligt var det! Sedan åkte jag buss hem till mamma.

Nu idag sitter jag i soffan och ska snart åka in till vännäs för att gå på bibloteket för måste låna en bok till engelskan.

             

Presentation

Jag är en djurtokig tjej som älskar att fota.

Djuren har alltid varit mitt liv och det kan vara därför jag valde att gå på ett naturbruksgymnasie där jag läser djur inriktat mot sällskapsdjur och djurparksdjur.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards